Skoleledernyt

Kære forældre                                                                                                       Næsby, juni 2018

 

Personalenyt og skemaer

Vi har ansat Michelle Schielstrup som ny matematiklærer i en fast stilling. Michelle starter 1.8.

Morten Christiansen og Lars Hummelgaard har søgt orlov, fordi de skal være med i et nyt 10.kl. center i Nordfyns Kommune. De vil naturligvis være savnet efter mange gode år. Vi har ansat Pernille Svendsen, som har haft barselsvikariat hos os i dette skoleår, i Mortens stilling, hvor fagene går fint op. Vi var rigtig kede af at skulle sige farvel til Pernille, men det behøver vi nu ikke. I Lars’ stilling har vi ansat Mathias Knudsen, som for nogle år siden var i praktik hos os – så han kender skolen og omvendt. Så vi ønsker både Michelle, Pernille og Mathias velkomne hos os.

Lærerne har fortalt børnene og skrevet til jer, hvem der skal have dansk og matematik i klasserne næste år, og hvem der skal være pædagoger i 0.-4.kl. Resten vil fremgå af skemaerne, når de bliver lagt ud på intra i ferien.

Skolebestyrelsesvalg

Vi har fået en ny bestyrelse fra 1.8., som består af:

Helle Beck Madsen

Louise G. Lehn

Brian Uglebjerg Bech Daugaard

Kristina Meier Nielsen

Christoffer Rasch

Maria Rex Jakobsen

Ulrik Nohr

 

De vil konstituere sig på første møde og derefter bliver I orienteret om, hvem der bliver skolebestyrelsesformand.

Desuden har vi denne gang fået tre stedfortrædere, som er:

Mona F. Madsen (1)

Chris Khadgi Sørensen (2)

Maria Louise Rask Lange (3)

 

Sidst i valgperioden manglede vi folk, men da jeg skrev det ud, så kom der straks en del til – så en stor tak til jer alle for at stille jer til rådighed.

Indtil august er det vores nuværende bestyrelse, som er gældende.

Prøver for 9.kl.

Prøverne for 9.kl. er nu vel ovre. Samlet set har vi nogle fine resultater, som I senere vil kunne se på undervisningsministeriets hjemmeside (gennemsnittet). Desuden kan vi glæde os over, at vi har elever, som punktligt møder op (alle har gennemført) og gør deres bedste. Det må I forældre gerne både glæde jer over og være stolte over. Nu nærmer dimissionen sig; onsdag den 27.6., hvor vi skal fejre 9 års skolegang og afslutning. Vi håber, det flasker sig, så alle elever og deres forældre kan deltage. Det plejer at være både en højtidelig og hyggelig aften.

 

Sidste skoledag for 9.kl.

9.kl. holdt en fin sidste skoledag – en dag, som viste hvilke gode klasser de er: De sørgede for både at planlægge og gennemføre en hyggelig dag for hele skolen.

Skole-OL

Som sidste år har flere af vores klasser deltaget i Skole-OL og også vundet præmier. Udover den sportslige træning giver disse arrangementer også en del på trivselskontoen, når de er afsted sammen. Så tak for hjælp fra jer forældre, så vi har været i stand til at gennemføre.

Ture ud af huset og lejrskole/det internationale islæt

Vi forsøger at få vores børn meget ud af skolen på endagsture, museumsbesøg, dyrskue, til sport og bevægelse, etc. og næste år bliver det heldigvis muligt for 9.kl. at komme på en uges lejrskole i udlandet. Mere info herom senere. Desuden har vi søgt om at få udveksling med skole på Færøerne, men fik desværre nej i første omgang. Vi søger igen. Vi har fået mere gang i vores internationale arbejde og I vil høre mere. Hvis nogen af jer skulle være interesserede i besøg fra Slesvig og genbesøg for jeres barn, så sig til, så vil Grænseforeningen meget gerne være behjælpelige og vi skal nok formidle kontakten. Der er også mulighed for at gå i skole i Slesvig i 10.kl. og bo på kollegium via Grænseforeningen. Spændende mulighed, hvor man både lærer sprog og udvikler selvstændighed. Sig til, hvis det kunne være et ønske for nogen.

Sidste skoledag for hele skolen

Vi holder sidste skoledag fredag den 29.juni. Der er program både klassevis og for hele skolen, så klasserne skriver ud til jer. Det bliver lidt anderledes i år, hvor ungeskolen bliver på skolen hele dagen og hvor der er fælles program noget af tiden. Bl.a. skal hele skolen danse – det skal nok blive festligt. Vi slutter hele skolen i skolegården – forhåbentlig i solskin – hvor I naturligvis er velkomne til at deltage, hvis I har tid og mulighed. Det er fra kl. 13.15 og dagen slutter kl. 14, dog er SFO åben efterfølgende.

Første skoledag

Første skoledag efter ferien er 13. august 2018.

Renovering

Som jeg har skrevet tidligere, så får vi renoveret og moderniseret en del i dette skoleår. Vi begynder i sommerferien med en masse nye vinduer i den grå bygning og i SFO. Desuden bliver der PCB-renoveret (selvom vi heldigvis ikke har så høje tal) i den grå bygning og derefter malet. Det meste af det sker i sommerferien – så vi ikke forstyrrer børnene med det. Det betyder, at vi skal pakke alt ned inden, og at det er ekstra vigtigt i år, at børnene tager alt med hjem i ferien af materialer, tøj, …, så det ikke skal pakkes ned. Biblioteket udleverer en del af de nye taskebøger inden ferien, så de også er ude af huset.

Senere vil i dette skoleår vil vi få renoveret SFO2, Håndværk/Design, bibliotek/fællesrum og personalekøkken. Det betyder naturligvis, at vi må flytte lidt rundt på de aktiviteter, som er i disse rum, i en overgang, men det finder vi en løsning på. Vi håber på mere renovering og modernisering i skoleåret 19/20.

Skoleåret 2018-2019

Næste skoleår vil vi bl.a. arbejde med:

  • En god hverdag for alle med læring og trivsel
  • Unicef rettighedsskole/dannelse
  • Professionelle læringsfællesskaber/rammerne for læring
  • ”Børnene i robotbyen”, Chromebooks til alle fra 4.-6., Bring your own device fra 7.-9. og gode muligheder for lån af klassesæt i 0.-3.kl., Lego Science, Kubo robotter og deltagelse i Børnene i robotbyen – et nyt projekt for nogle af skolerne i Odense
  • Renovering/modernisering til Fremtidens Skole
  • Internationalt arbejde.

 

Tak for et godt skoleår!

I ønskes alle en rigtig god og oplevelsesrig sommer!

 

Hvis der skulle blive behov for kontakt i sommerferien, er I altid velkomne til at ringe eller skrive, så skal vi svare hurtigst muligt.

 

Med venlig hilsen

Berith Bonnesen

Skoleleder

 

Mobil 30 33 43 42

Mail: [email protected]

 

 

                 

Tekst