Skoleledernyt

Kære forældre                                                                                                       Næsby, maj 2018

Personalenyt

Vi søger en ny matematiklærer til børneskolen med start fra 1.8. Nanna kommer tilbage fra barsel 1.6.

Skolebestyrelsesvalg – VIGTIGT

Vi har som I ved holdt valgmøde – desværre kun med deltagelse af to nye. Det betyder, at vi stadig har ledige pladser til enten 2 eller 4 år eller som stedfortræder. Men det haster. Sidste frist for at melde sig er mandag den 7.5., som tidligere skrevet ud. Bare ring, skriv eller kom forbi kontoret, så tager vi imod med åbne arme.

De af jer, som har meldt jer, bedes kigge forbi på kontoret og skrive under på kandidatlisten.

Prøver for 9.kl.

De skriftlige prøver for 9.kl. er i gang – de bundne er nu overstået og vi mangler kun udtræk, biologi og tysk. Næste måned er det så de mundtlige, som 9.kl. har fået info om – også udtræk.

Som tilsynsførende til prøverne har jeg lyst til at knytte en kommentar til vores 9.kl. elever:

De gør det så godt. Kommer i god tid, er fuldt koncentrerede, overholder reglerne uden videre, knokler på. Det er en fornøjelse at overvære. Så hatten af for de unge og jer forældre til disse unge mennesker J

Sidste dag for 9.kl.

9.kl. sidste skoledag er i år allerede 25.5.

9.klasserne står for et program, hvor hele skolen deltager noget af dagen. Det samlede foregår i hallen og vi forventer, at det bliver en sjov dag for alle. Samtidig med, at det altid er vemodigt at skulle sige farvel, men det er jo ikke helt farvel endnu; der er de mundtlige prøver og dimissionsfesten den 27.6.

Sommerferien

I år falder sommerferien sent; sidste skoledag er fredag den 29. juni. Første skoledag efter ferien er 13. august 2018.

Berith Bonnesen