• Skolevej 9, 5270 Odense N
  • naesby-skole.buf@odense.dk

Næsby Skole

Alle har brug for en ven

Flemming Banke den 27-06-2014
    Kære elever og forældre.
    Skoleåret 2013-14 nærmer sig sin afslutning og det er tid til at se frem mod det næste.

Som I ved, har folketinget vedtaget en skolereform, som får betydning for skolegangen fremover.
    Skolereformen ændrer hverdagen for os alle og vi glæder os til at fortsat at yde vores bedste for jeres børn.
    Der er nye udfordringer og det bliver spændende at komme i gang med at lave en interessant og varieret skoledag for eleverne.

Men først skal ferien nydes og vi ønsker jer alle en rigtig god sommer.

Skolen starter igen onsdag den 13. august 2014 kl. 08.00, hvor eleverne møder i klasserne.

Flemming Banke

Søren Gregersen den 25-06-2014
    Skolens hjemmeside har fået nyt layout. Indholdet er det samme som fra den gamle hjemmeside.

Indgangen til forældreintra, elevintra og personaleintra er flyttet til toppen af siden.
    Søren Gregersen den 13-06-2014
    Kære elever og forældre

Efter sommerferien ringer klokkerne ind til den nye folkeskole. Skoledagen bliver længere, men det er der en grund til: Der bliver mere tid til at lære mere på nye og mere varierede måder.
    Den nye skoledag byder blandt andet på:

• Flere timer i dansk og matematik – fordi de to fag er afgørende for at lære andre fag.

• Mere motion og bevægelse – fordi det er nemmere at lære, hvis man bruger kroppen imens.

• Tidligere fremmedsprog – fordi alle skal være klar til at møde den globale verden. Engelsk er for eksempel på skemaet allerede fra 1. klasse.

•Tid til lektiehjælp og faglig fordybelse – fordi der skal være tid til det, der er spændende og det, der er svært.

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommerferie og en god start i den nye folkeskole.

Undervisningsministeriet

Læs mere om reformen på: uvm.dk/den nye folkeskole